Karlsen håper Norsk Tipping tilbyr poker
Flere hundre tusen nordmenn spiller poker, blant annet innbyggere i Nordkapp. (Illustrasjonsfoto)

Karlsen håper Norsk Tipping tilbyr poker

Ole-Johnny Fagerslett Karlsen er en av dem i Nordkapp som bruker mye tid på poker.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.06.2024 05:30

Ole-Johnny Fagerslett Karlsen, en av pokerspillerne i Nordkapp, håper Norsk Tipping kommer med et tilbud om nettpoker. Hvis avgiftene spillerne betaler er lave, mener Karlsen at dette er interessant for mange pokerspillere. 

Tonje Sagstuen, administrerende direktør i Norsk Tipping, forteller til NRK at Norsk Tipping ønsker muligheten til å tilby poker. For at dette skal bli en realitet må det statlige selskapet få politisk velsignelse. Politikere må endre pengespilloven og et rammeverk må på plass. Kultur- og likestillingsdepartementet har ikke tatt en beslutning om Norsk Tipping skal få tilby nettpoker. 

--Norsk Tipping kan ikke tjene like mye penger på poker som de gjør på resten av produktene. Da får dem ikke spillere inn på sine klienter, sier Ole-Johnny Fagerslett Karlsen til Radio Nordkapp. 

Det er et pokermiljø i Nordkapp. I tillegg til spillekvelder, benytter spillerne seg av nettpoker hos utenlandske spillselskap. 

Karlsen forteller at det blir vanskeligere og vanskeligere å være pokerspiller i Norge på grunn av et restriktivt regelverk. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS