iNordkapp.no, en aktivitetskalender for Nordkapp
Aktivitetskalenderen iNordkapp.no. (Foto: Skjermdump)

iNordkapp.no, en aktivitetskalender for Nordkapp

iNordkapp.no er i drift.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.06.2024 16:00

iNordkapp.no, et nettsted med en oversikt over alle aktivitetene i Nordkapp. 

De siste dagene har bedrifter, lag og foreninger, lagt inn ulike arrangement på iNordkapp.no. Målsettingen er å ha en plass med oversikt over alle aktivitetene. 

Marianne Berg i Nordkappregionen Næringshage, sier i en pressemelding at iNordkapp.no skal være en guide til alle arrangementene i kommunen. 

iNordkapp.no handler ikke bare om å finne ut hva som skjer, det handler om å skape en sterkere og mer sammensveiset kommune. Ved å samle alle arrangementer på ett sted, unngås kollisjoner, og det tilrettelegges for bedre samarbeid mellom aktører. Dette kan bety flere fantastiske opplevelser for både lokale og besøkende, ifølge Berg. 

På iNordkapp.no kan lag, foreninger, bedrifter og andre enkelt registrere seg og dele sine arrangementer. Nordkappregionen Næringshage står for modereringen og sørger for at alt går knirkefritt. Dersom du har et kommende arrangement, bli en del av fellesskapet og publiser det på iNordkapp, er oppfordringen fra Marianne Berg. 

--Vi takker vår gode samarbeidspartner, det lokale digitalbyrået Vitikka AS, for deres kreative og tekniske ekspertise som har vært avgjørende for å få denne plattformen til å utmerke seg. Vitikka AS har bidratt med både design og utvikling, og vi er stolte av å ha dem med på laget, sier Marianne Berg i pressemeldingen. 

iNordkapp.no er en viktig del av rekrutteringsprosjektet «Framtidens Nordkappregion», ledet av Nordkappregionen Næringshage på vegne av prosjekteier InfraNord (tidligere Repvåg Kraftlag SA).


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS