På relativt kort tid har mye endret seg for seniorlaget, herrer, i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.
Publisert : 10.06.2024 09:05
Sist oppdatert : 10.06.2024 09:07

Turn-trener Jørn Håvard Olsen mener det er stor forskjell på Turns herrelag i år sammenlignet med i fjor.

Olsen mener det er mer profesjonalitet rundt laget, og godt oppmøte på treningene. Han mener Turn fortsatt ikke er et 4. divisjonslag, men han er fornøyd med forholdene for tiden.

Lørdag ble det 7-3 seier i hjemmekampen mot Hammerfest 2. Pauseresultatet var 4-2. Bjarte Klemo skåret tre av Turn-målene, Mathias Hansen to mål, og Tobias Kristiansen og Henrik Rismo ett mål hver.

Olsen mener Turn er inne i en god periode for tiden etter syv poeng på de tre siste kampene. Neste kamp er bortekamp mot Nerskogen på torsdag.