Felles strategi for scenekunst i Nord-Norge
Konserter er en del av kulturen i Nord-Norge. (Illustrasjonsfoto)

Felles strategi for scenekunst i Nord-Norge

I Den nordnorske Kulturavtalen 2022-2025 står det at strategien skal være et fortrinn i sammenheng med nasjonale satsinger, og styrke samhandling mellom aktørene i landsdelen.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.06.2024 21:45

Arbeidet med å utvikle en egen scenekunststrategi for Nord-Norge har startet, og fylkeskommunen inviterer til å komme med innspill.

Scenekunststrategien er en del av satsningene i Den nordnorske kulturavtale 2022-2025. Strategien skal være et dokument som sier noe om felles prioriterte fokusområder for scenekunstfeltet i Nordland, Troms og Finnmark fremover.

I Den nordnorske Kulturavtalen 2022-2025 står det at strategien skal være et fortrinn i sammenheng med nasjonale satsinger, og styrke samhandling mellom aktørene i landsdelen. Finnmark fylkeskommune ber om innspill på hva dere ser som utfordringer, styrker og behov scenekunstfeltet har fremover, og som bør omtales i strategien. Dette kan for eksempel være møteplasser, nettverk, kompetansebehov og arena. 

Det er innspillmøte på Teams, torsdag 13. juni. Påmeldingsfristen er satt til onsdag 12. juni, melder Finnmark fylkeskommune. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS