Mener frivilligheten må tenke på rekruttering
Fra venstre: Knut Halseth, Nordkapp Jeger- og Fiskerforening, Maria Waløse, Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Mener frivilligheten må tenke på rekruttering

Knut Halseth og Maria Walsøe var to av deltakerne på Turn mandag kveld.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 15.05.2024 21:59

Knut Halseth og Maria Walsøe var to av dem som deltok ildsjel-kvelden på Turn på mandag. 

--Jeg kom til Honningsvåg i 1972. Da lå Nordkapp Jeger- og Fiskerforening nede. Den var etablert i 1953 og vi fikk den i gang igjen i 1973. Jeg ble valgt til formann første gang i 1973, sier Knut Halseth, leder av fiskeutvalget i Nordkapp Jeger- og Fiskerforening, til Radio Nordkapp.!Frivilligkveld som Finnmark Fotballkrets arrangerte på Turn.

--Jeg startet som medlem, så ble jeg trener. Så ble jeg spurt om å være ungdomsrepresentant i styret, sier Maria Walsøe. ungdomsrepresentant i hovedstyret i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. 

--Tiltaket som vi er med på her på Turn i kveld er flott. Alle lag og foreninger må bli flinkere til å tenke på rekruttering. Vi i jeger og fisk var en periode litt forgubbet. I det siste har vi fått flere unge jenter med og det har vært veldig positivt, sier Halseth.

--Det er lettere å svare ja hvis noen av vennene dine spør om du vil være med i et lag eller en forening. Med tiden har jeg blitt veldig glad i møter. Ungdom tror møter er kjedelig, men det er hva man gjør møtene til, sier Walsøe. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS