Damekormedlemmer skryter av Skårset
Fra venstre: Anne-Karin Hyværinen, Elin Meyer og Øystein Skårset.

Damekormedlemmer skryter av Skårset

Medlemmer i Honningsvåg Damekor mener koret har endret seg litt med Øystein Skårset som dirigent.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.05.2024 17:30

Medlemmene i Honningsvåg Damekor er veldig fornøyde med dirigent Øystein Skårset. Anne-Karin Hyværinen, leder i Honningsvåg Damekor, mener Skårset har ført koret inn på en ny vei. 

Hyværinen mener koret har forandret seg etter tre år med Øystein Skårset som dirigent. Før sang damekoret mye a cappella, uten instrument. Med Skårset har det kommet inn flere sanger med musikk i repertoaret. 

Øystein Skårset forteller at det er slik han jobber som dirigent for kor. Han har tidligere dirigert Honningsvåg Blandakor. 

Elin Meyer er en av de nye medlemmene i Honningsvåg Damekor. Hun mener gleden som er i koret gir mye. Sangøvelsene er et høydepunkt i hverdagen til medlemmene. 

Lørdag 25. mai skal Honningsvåg Damekor ha konsert på Turn. Koret har øvd lenge til konserten og er klar til å underholde publikum. Det blir sanger fra populærmusikk, viser og folketoner. Gjestsanger er Tara Lill Flåten Nicolaisen, kjent fra Idol og The Voice. Orkesteret består av lokale musikere: Per-Inge Mauno Jensen, Thomas Nilsen, Emil Elde Skårset, Øystein Skårset og Tore Fosse. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS