Uvant med 7er-fotball for Bjørnevatn
Fra venstre: Bjørnevatn-trener Rudi Myrer og Turn-trener Tom Arne Riise,

Uvant med 7er-fotball for Bjørnevatn

Bjørnevatn brukte litt tid for å lære seg 7er-fotball.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 13.05.2024 17:30

I starten av kampen var det uvant for Bjørnevatn-spillerne å spille 7er-fotball, men så kom de i gang og slo Honningsvåg 2-11. 

--Det går mye raskere i 7er-fotball enn elleve spillere på hvert lag. Jentene våre er ikke vante til å spille 7er. Derfor tok det litt tid før vi kom i gang, sier Rudi Myrer, trener for Bjørnevatn, til Radio Nordkapp. !Trenerne.

--Vi må gratulere dem med en fantastisk kamp. Vi får ta den neste gang vi møtes. Vi er et nytt damelag med veldig mange unge spillere. Vi tar med oss masse lærdom fra denne kampen. Vi gjorde en god kamp til tider, sier Turn-trener Tom Arne Riise. 

--Vi har hatt veldig fart i damefotballen i Bjørnevatn de siste fem årene og spiller med førstelaget i nasjonal 2. divisjon. Det ser vi også på rekrutteringslaget. Seks, syv av disse jentene trener sammen med et 2. divisjonslag. Det gjør at nivået på andrelaget øker, sier Myer.

--Turn er jo egentlig et jenter 17-årslag. Så har vi vært heldige å få med oss fem, seks damer som har spilt fotball tidligere. Vi merker fra trening til trening at vi blir bedre og bedre, sier Riise. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS