Ønsker å rekruttere en avdelingsleder som er i jobben over tid
Nordkapp helsesenter. (Arkivfoto)

Ønsker å rekruttere en avdelingsleder som er i jobben over tid

Nordkapp kommune håper å ansette en avdelingsleder som blir i kommunen over tid.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.04.2024 23:30

Nordkapp kommune har utlyst stillingen som avdelingsleder ved Vågenstua, Nordkapp helsesenter. Kommunen lokker med bonuslønn. 

Avdelingslederen ved Vågenstua slutter og flytter til hjemstedet. Hun har vært i jobben i Nordkapp kommune siden desember 2022. 

Tone Nørstad, virksomhetsleder for skjermet enhet, sykehjemmet og kjøkkenet, forteller til Radio Nordkapp at de har lagt rekrutteringstiltak inn i stillingen. Kommunen satser på å ansette en person som er i kommunen over tid. Som et tiltak for å beholde medarbeideren tilbyr kommunen bonus som utbetales etter tre og fem år. 100 000 kroner etter tre år og ytterligere 100 000 kroner etter fem år. 

Vågenstua er en skjermet enhet med ni sengeplasser tilrettelagt for personer med demens. Enheten skal gi et faglig tilpasset og målrettet tilbud til beboerne med sikte på å opprettholde funksjonsnivå, og skape en grunnleggende opplevelse av trygghet. Avdelingsleder jobber dagtid og har driftsansvar for avdelingen, samt daglig personal- og økonomioppfølging, ifølge utlysningen. 

Søknadsfristen er satt til 7. mai. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS