Ønsker kandidater fra Finnmark til matprisen
Det er mulig å foreslå kandidater fra Finnmark til matprisen. (Illustrasjonsfoto)

Ønsker kandidater fra Finnmark til matprisen

Har du gode forslag? Juryen vil gjerne høre fra deg!
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.03.2024 23:30

Det har oppigjennom årene vært kandidater fra Nord-Norge til matprisen. Fristen for å nominere kandidater til årets pris går ut 19. april. 

--Matprisen ønsker publikums hjelp til å finne gode kandidater fra hele landet til årets prisutdeling. Hvert år samles Matprisens fagjury for å vurdere personer og virksomheter som har skilt seg ut positivt med kreativitet og nyskaping for at maten vi spiser er mer miljø- og naturvennlig. Til den jobben behøver de tips for å finne alle dem som fortjener ros og oppmerksomhet, ifølge en pressemelding. 

Matprisen arrangeres av Debio med støtte fra aktører fra matbransjen og avholdes hvert år i november. Til denne prisutdelingen nomineres tre kandidater til kategoriene som skal gjenspeile de ulike leddene i verdikjedene for maten vi spiser. Matprisen har siden 2019 hatt æren av å finne en verdig mottaker til KokkeKarlas stipend. Dette stipendet går til en ung, kvinnelig kokk som bidrar til å styrke rekrutteringen til yrket og som fremmer bærekraftige måltider og norsk matkultur.

--Juryen har hatt stor glede av alle innspillene vi fikk. I fjor mottok vi over 180 forslag. Vi håper folk benytter muligheten til å anbefale folk de kjenner som fortjener heder eller at de foreslår seg selv om de er en aktuell kandidat, sier juryleder Trond I. Qvale.


Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS