Spennende møte om hørsel
Mange møtte opp på årsmøtet i HLF Nordkapp. På det åpne møtet hos Corner er alle invitert, også ikke-medlemmer av hørsellaget.

Spennende møte om hørsel

Bernt-Aksel Jensen og Sirpa L. Jensen ber alle med hørselsutfordringer komme på tirsdagens møte.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 29.02.2024 21:30

Tirsdag 5. mars får lokallaget til Hørselshemmedes Landsforbund, HLF Nordkapp, besøk av en kapasitet innen høreapparater. 

Fagkonsulent Kjetil Teigen fra selskapet Phonak, kommer for å holde foredrag om hørselsutfordringer, høreapparater og mulighetene som finnes i hjelpemidlene. 

--Møtet er åpent for alle. Vi oppfordrer høreapparatbrukere spesielt til å komme, sier Bernt-Aksel Jensen, lokallagets leder, til Radio Nordkapp. 

--Når vi får en slik kapasitet på besøk, må virkelig de som har hørselsutfordringer vite å benytte muligheten, til å få kunnskap. Det sier Sirpa L. Jensen.

--For eksempel små mikrofoner som kan legges på bordet hjemme, på jobben, på møter og ulike steder, som tar opp lyd der den kommer fra og går rett inn i høreapparatet. Kjetil Teigen har også nyheter om den nye lydutviklingen som er på gang og som etter hvert kan erstatte de kjente teleslyngene. Han deltar i en utviklingsgruppe om dette, sier Sirpa L. Jensen.

--Velkommen til en hyggelig hørselsprat på Corner med kaffe, brus og pizza, sier Bent-Aksel Jensen. 


Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS