Havila Kystruten vant reiselivspris
Havila Kystruten til kai i Honningsvåg. (Illustrasjonsfoto)

Havila Kystruten vant reiselivspris

Bent Martini, administrerende direktør i Havila Kystruten, er fornøyd med at selskapet fikk pris.
Havila
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.01.2024 23:30

Havila Kystruten er kåret til årets fergerederi under Grand Travel Awards 2024.

Torsdag kveld feiret reiselivsbransjen seg selv med den tradisjonelle Grand Travel Awards på Wallmans i Oslo. Det er en jury som velger de nominerte i hver klasse, også er det ansatte reisebyråer som stemmer frem vinnerne i hver kategori. I kategorien «Årets fergerederi med trafikk i eller til Norge» var Havila Kystruten nominert, og stakk til slutt av med den gjeve prisen.

--Først og fremst er det veldig hyggelig at det aktører i reiselivsbransjen som stemmer oss frem. Det setter vi stor pris på. Samtidig er dette en anerkjennelse av jobben vi har gjort i en tross alt utfordrende oppstart, sier administrerende direktør Bent Martini i en pressemelding. 

Bent Martini tok sammen med gode kollegaer imot prisen på vegne av selskapet.

Reiselivet er definert som en viktig eksportsatsning for Norge. Bransjen ble hardt rammet av koronapandemien, men er nå på vei tilbake til normalen.

--At vi som bransje kan samles på en kveld som dette for å utveksle erfaringer og feire oss selv er veldig hyggelig, og denne prisen er en motivasjon til oss for å jobbe enda hardere for å tilby en unik opplevelse langs norskekysten, avslutter Martini.


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS