9750Ung, en møteplass i Nordkapp
Fra venstre: Marianne Berg fra Nordkappregionen Næringshage og Hilde Bertheussen fra Midt-Finnmark Kraftlag.

9750Ung, en møteplass i Nordkapp

Invitasjon til 9750Ung.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.11.2023 13:30

9750Ung er en del av et rekrutteringsprosjekt i Nordkapp. Fredag er det kick-off hos Nøden Pub. 

--9750Ung er en møteplass for unge i Nordkapp og med tilknytning til Nordkapp for dem mellom 20 og 37 år, sier Marianne Berg i Nordkappregionen Næringshage til Radio Nordkapp. 

Rekrutteringsprosjektet Nordkappregionen Næringshage jobber med, er på vegne av Midt-Finnmark Kraftlag. Som en del av prosjektet blir 9750Ung etablert for å skape møteplass for unge arbeidstakere. 

Hilde Bertheussen i Midt-Finnmark Kraftlag forteller at på kick-off blir det gratis pizza, prat om prosjektet og huffleboard-turnering. 

Midt-Finnmark Kraftlag, tidligere Repvåg Kraftlag, bidrar med finansiering av prosjektet og er representert i arbeidsgruppen. 

Berg og Bertheussen mener det skal være lav terskel for å møte opp. Selv om det er mange møteplasser i Nordkapp, ønsker Berg og Bertheussen at det skal bli enda enklere å bli en del av en vennegjeng i Nordkapp. 

Målsettingen med nettverket er at mennesker skal bli kjent med hverandre på tvers av arbeidsplasser og vennegjenger, for å oppmuntre dem til opphold i Nordkapp over lang tid. 

Etter at Nordkappregionen Næringshage har hentet erfaringer fra Nordkapp, vil et tilsvarende prosjekt bli gjennomført i Måsøy. 

Det blir lagt opp til månedlige samlinger med oppmerksomhet om det sosiale, men noen av samlingene vil ha fokus på faglig påfyll. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS