Kræmer skal erstatte Liv Ulriksen som konsernsjef
Hanne Karoline Kræmer er ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge, men hun begynner i stillingen 1. januar.

Kræmer skal erstatte Liv Ulriksen som konsernsjef

SpareBank 1 Nord-Norge har funnet lederen som skal erstatte Liv Bortne Ulriksen.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.09.2023 01:30

Hanne Karoline Kræmer (54) har takket ja til stillingen som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge. Hun erstatter Liv Bortne Ulriksen som går av med pensjon, og vil tiltre stillingen 1. januar 2024.

Kræmer er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Växjö, og har tilleggsutdannelse innenfor ledelse. Hun har jobbet i SpareBank 1 Nord-Norge siden 1995, og har hatt ulike lederstillinger i konsernet siden år 2000. Blant annet har hun vært direktør i SNN Finans, og kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge.

--Vi hadde en rekke sterke kandidater å velge blant. Men et enstemmig styre stilte seg bak Kræmer, sier styreleder Eirik Frantzen i en pressemelding. 
 
Frantzen sier Kræmer tikker av på en rekke bokser.

Styrelederen retter samtidig en stor takk til avtroppende konsernsjef Liv Bortne Ulriksen. 

--Ulriksen har ledet konsernet med stødig hånd gjennom både koronapandemi og i en periode med raskt stigende rente og høy inflasjon. Det har hun gjort på en strålende måte, og det skal hun ha både stor takk og honnør for., sier Ulriksen.

Ulriksen vil lede konsernet frem til 31. desember 2023, og vil deretter være disponibel for konsernet i tre måneder for å sikre god overføring.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS