Brannsjefen: Vi er her for innbyggerne
Jim-Erik Ellila, brannsjef i Nordkapp,

Brannsjefen: Vi er her for innbyggerne

Radio Nordkapp fikk besøk av brannsjefen i Nordkapp, en mann som flyttet til kommunen i sommer.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.09.2023 17:30

Jim-Erik Ellila, brannsjef i Nordkapp, ser gjerne at innbyggerne i Nordkapp tar kontakt om det er spørsmål om forebygging. 

Rådet Ellila gir til befolkningen, er at alle sjekker røykvarslerne. Sjekk batteri og sjekk at det er nok røykvarslere. Det er den billigste livsforsikringen man har i huset, ifølge brannsjefen i Nordkapp. 

Brannsjefen ønsker også at alle skal ha slukkemiddel tilgjengelig i husene. 

--Vi er her for innbyggerne. Det må alle innbyggerne huske på. Det er bare å ringe til oss om det er spørsmål om fyring av oldsted eller andre forebyggende tiltak, sier Jim-Erik Ellila. 

Denne uken blir Brannvernuka markert i hele landet. Høsten markerer inngangen til mørketiden der antall boligbranner øker fordi vi bruker mer strøm og levende lys. 

Jim-Erik Ellila skryter av kollegene i Nordkapp brannvesen, et kompetent og utdannet korps som består av 16 personer. 

Ny i Nordkapp 
Jim-Erik Ellila (43) begynte i stillingen som brannsjef i sommer. Han har med seg familien til Nordkapp, kone og barn. Han sier familien trives i kommunen. 

Ellila har bred erfaring innenfor brann, beredskap og forebygging. Han har vært brannkonstabel i Forsvaret, og jobbet med forebygging i Øvre Romerike. Han har også vært i Sørreisa og Lakselv. 

Det er utfordringer i Nordkapp med besøk av turister og mange fiskebruk, og et Finnmark-miljø som fristet han til lederstillingen i Nordkapp kommune. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS