Nordkapptrappa er offisielt åpnet
Trudy Engen fikk æren av å kutte båndet som markerte den offisielle åpningen av Nordkapptrappa. Fra venstre Ruben Alseth, Trudy Engen og Stig Hansen.

Nordkapptrappa er offisielt åpnet

Nordkapptrappa åpnet!
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 18.09.2023 09:47

Mange hadde møtt fram ved foten av Storfjellet i Honningsvåg til den offisielle åpningen av Nordkapptrappa. 

Det var offisiell åpningen av prosjektet søndag ettermiddag. 

Det var Ruben Alseth, leder av hovedstyret i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, som ønsket velkommen og takket alle som har bidratt. Stig Hansen i Nordkapptrappas Venner og daglig leder i Nordkappregionen Næringshage, fortalte at mye kan bli gjort for å øke bruken av friområdet Elvedalen. !Sidsel Nielsen (tv) var det første som skrev på Facebook og lanserte ideen om sherpatrapp opp storfjellet. Her samme med Trudy Engen.

Ordfører Trudy Engen (SV), var glad for dette folkehelseprosjektet er ferdigstilt. Ordføreren kuttet båndet som markerte at trappa var offisielt åpnet. Deretter var det mange som brukte anledningen til å ta turen til toppen av Storfjellet. 

Sidsel Nielsen var den første som skrev på Facebook.com at det bør bygges en sherpatrappa opp Storfjellet i Honningsvåg. 

--Det var nok mange som tenkte det samme som meg. Jeg er veldig glad for at trappa er ferdig og blitt så flott. Ser at mange bruker trappa. Selv har jeg høydeskrekk, så jeg har ikke vært helt på toppen, sier Sidsel Nielsen til Radio Nordkapp.

--Dette viser at gjennom samarbeid får vi det til. Jeg tror også den flotte illustrasjonen på Radionordkapp.no av navn i trinnene på bildet av Storfjellet, har ført til at mange har kjøpt trinn. Det sier ordfører Trudy Engen. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS