Ny regionleder for Trygg Trafikk i Finnmark
Finnmark har hatt markante Trygg Trafikk-skikkelser lokalisert i Vadsø i flere tiår. Nå er Espen T. Karlsen (36) klar for å videreføre denne arven.

Ny regionleder for Trygg Trafikk i Finnmark

Espen T. Karlsen er lederen for Finnmark-regionen.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.09.2023 18:00

Espen T. Karlsen er ny regionleder for Trygg Trafikk i Finnmark.

Karlsen, bosatt i Vadsø, har allerede startet i jobben og tatt over stafettpinnen etter Knut Larsen som har hatt stillingen i over 13 år.

--Trygg Trafikk er en viktig organisasjon som forbygger trafikkulykker. Derfor er det med en stor dose ydmykhet jeg tar på meg dette oppdraget. Jeg tror det er viktig å lære barna om trafikksikkerhet tidlig slik at gode holdninger og god atferd læres allerede i barnehagen. Det er et kontinuerlig arbeid som også må følges opp når barna begynner på skolen. For å skape gode holdninger og atferd i trafikken må barnehage, skole og ikke minst foreldrene bidra aktivt til dette arbeidet, sier Espen T. Karlsen i en pressemelding. 

Voksne må være gode rollemodeller 
Som fersk regionleder i fylket har han fått med seg diskusjonen om uvettig kjøring blant ungdom i distriktet. 

--Jeg håper vi kan oppnå en holdningsendring. Foresatte bør ikke legitimere uvettig kjøring blant ungdom. Metaforen om at kua har vært kalv, er avleggs. Voksne må tørre å være tydelige rollemodeller for barna dersom de ikke følger lover og regler, sier Espen T. Karlsen. 

--Det går bra, helt til det ikke gjør det og vi har alle noen vi vil savne, avslutter Karlsen.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS