Halvdan Sivertsen til Skarsvåg
Halvdan Sivertsen, en av artistene under Verdens Nordligste Bryggefestival i Skarsvåg til sommeren. (Foto: Filmweb)

Halvdan Sivertsen til Skarsvåg

Halvdan Sivertsen skal underholde festivalgjester i Skarsvåg sommeren 2024.
Bryggefestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.09.2023 09:25
Sist oppdatert : 13.09.2023 13:33

Halvdan Sivertsen med band skal ha den første konserten under Verdens Nordligste Bryggefestival i Skarsvåg sommeren 2024. 

Tirsdag 12. september slapp festivalsjef Andreas Børvik festivalens første store booking til sommerens arrangement. Det er den folkekjære artisten fra Bodø festivalgjestene i Skarsvåg får oppleve. 

Festivalsjef Andreas Børvik mener Halvdan Sivertsen på brygga i Skarsvåg kommer til å bli rått. 

Halvdan Sivertsen-konserten medfører at bryggefestivalen legger torsdagen inn i festivalpassene. Det betyr tre betalingsdager for festivalgjestene, men det skal fortsatt være mulig å kjøpe dagspass. 

Børvik mener det er en økonomisk ansvarlig booking, men han synes prisene på artistene begynner å bli høye. Børvik forteller at de lokker Sivertsen med band til Skarsvåg med boknafisk, finnebiff, kongekrabbe og tørrfisk. 

Kjetil Linnes skal igjen være festivaltrubadur under Verdens Nordligste Bryggefestival i 2024. Neste slipp av artister blir offentliggjort når det ordinære billettsalget starter 1. januar. 

Et begrenset antall billetter er nå lagt ut for salg, til redusert pris. Det er mulig å kjøpe festivalpass på Ticketsmaster.no. 

Festivalen i 2024 blir arrangert i perioden 25. til 27. juli. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS