Selger opplevelser som aldri før
Fra venstre: Ulf Tore Isaksen (SpareBank1 Nord-Norge), Kjellbjørg Mathiesen (Arctic Guideservice), Agnete Stensland (NordNorsk Reiseliv).

Selger opplevelser som aldri før

Næringslivet i Nordkapp tilbyr opplevelser til turister.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 08.09.2023 13:30

Nordkapp er den regionen i Finnmark som har opplevd sterkest vekst i salg av opplevelser fra 2017 og fram til 2023. Det viser tall Ulf Tor Isaksen, banksjef i SpareBank1 Nord-Norge, la fram på konferansen ««Treffpunkt Reiseliv» i Honningsvåg.

--Bedriftene i Nordkapp har gjort en god jobb med å selge opplevelser til sine gjester. Jeg sa under julebordseminaret i fjor at jeg tror det vil ta av i Nordkapp og det har det gjort, sier Ulf Tore Isaksen til Radio Nordkapp.

--Vi får flere og flere produkter å tilby våre gjester. Nå har vi fått et tilbud i Skipsfjorden der vi kan vise fra det samiske. Det kommer nye opplevelser lokalt, så vi er inne i en fin utvikling lokalt. Det sier Kjellbjørg Mathiesen, daglig leder Arctic Guideservice. 

--Det er mange spennende utviklingstrekk. De som har mye penger er ikke rammet av rente og inflasjon, så det markedet er voksende. Det er også viktig at man er tilstede digitalt slik at man er synlig, sier Agnete Stensland, i NordNorsk Reiseliv.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS