A-laget
Raymond Elde
Publisert : 02.09.2023 18:30
Sist oppdatert : 02.09.2023 18:40

Endelig! 2. september 2023, kom Honningsvågs første seier i årets fotballsesong.

Lørdag fikk Honningsvåg besøk av Nordlys fra Karasjok på Honningsvåg stadion. Flere håpet på at Turn nå skulle få sin første seier for sesongen i 4. divisjon Finnmarksserien.

Første omgang var kjedelig det var ikke mange sjanser og det var dominert av feilpasninger.

Først 10 minutter før pause skjedde det noe og det var gjestene som gikk opp i ledelsen. Minuttet etter utlignet Micael Lindholm Andersen. Lagene gikk i garderoben med 1-1.

Etter fem minutter i andre omgang var vertene i ledelsen etter at Lasse Johnsen satte ballen i mål.

Ingen av lagene viste noe bra spill i starten av andre omgang og Turn ga bort ballen unødvendig i eget forsvar uten at Nordlys klarte å omsette det i mål.

I det 65 minutt fikk Nordlys-spiller nummer 8, Kai Espen Balto, sitt andre gule kort i kampen og dermed måtte gjestene spiller 25 minutter med 10 mann. Hjemmelaget klarte ikke i noe særlig grad å utnytte at de var en mer. Tvert imot guttene fra Karasjok utlignet til 2-2 i undertall.

Nordlys hadde ball nummer tre i nettet, men det ble ikke godkjent etter et kort møte mellom dommer og linjemann, offside.

Like før 90 minutter var det jubel på stadion Odd Bjørnar Nilsen satte ballen bak Nordlys-målvakten og Turn var iledelsen.
Dommeren blåste av etter 94 minutter. Honningsvåg måtte vente til september for sine første tre poeng.

Kampfakta Turn-Nordlys
35’ 0-1 Jon Andreas Rognerud Eira
36’ 1-1 Micael Lindholm Andersen
50’ 2-1 Lasse Johnsen
78’ 2-2 Sander Rasmussen Laiti
88’ 3-2 Odd Bjørnar Nilsen

Rødt kort Nordlys etter 2 gule: Kai Espen Balto