Erik Brenli og Vidar Kristensen blir redaktører for iFinnmark
Ansvarlig redaktør Stian Eliassen (i midten)er svært fornøyd med å styrke redaktørteamet i iFinnmark med Vidar Kristensen (t.v.) og Erik Brenli. Foto: Simen Meistad Hermansen.

Erik Brenli og Vidar Kristensen blir redaktører for iFinnmark

Ledergruppe på plass hos iFinnmark.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 02.09.2023 18:00

Erik Brenli og Vidar Kristensen overtar som henholdsvis konstituert redaktør og nyhetsredaktør for iFinnmark.

Erik Brenli (49) er konstituert som redaktør i Finnmarken og iFinnmark, og vil få ansvaret for dekningen av Øst-Finnmark. Han overtar etter Karoline Sørensen Brandtzæg, som starter i ny stilling i Finnmark fylkeskommune.

Erik Brenli har bred erfaring som journalist fra blant annet Finnmarken, Finnmark Dagblad, iFinnmark, Hadeland og Ságat. Gjennom sine ulike roller har han fått betydelig innsikt og kunnskap om vesentlige samfunnsforhold og utfordringer i landsdelen. Brenli har hatt flere redaksjonelle mellomlederroller.

Brenli vil, sammen med Stian Eliassen, som de siste månedene har vært konstituert som ansvarlig redaktør, dele ansvarsoppgavene. Løsningen er i første omgang midlertidig ut året. Eliassen er også ansvarlig redaktør i Finnmark Dagblad og iFinnmark.

--Jeg er veldig glad for å få tilliten, og for at Stian fortsetter med et overordnet ansvar. Jeg er helt sikker på at vi skal få til et godt samspill, og det er en trygghet for meg å ha ham med videre, sier Brenli i en pressemelding. 

Vidar Kristensen (51) er en svært rutinert pressemann med 23 års erfaring fra Altaposten, sist som nyhetsredaktør. Kristensen har de siste årene arbeidet utenfor mediebransjen, med salg. Nå gjør han comeback og er ansatt som nyhetsredaktør i Finnmarks største mediehus.

--Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til mediebransjen. Samfunnsengasjementet er stort, og å få jobbe i Finnmarks største mediehus og dekke hele fylket, gleder jeg meg veldig til, sier han.
Ansvarlig redaktør for iFinnmark og Finnmark Dagblad, Stian Eliassen, er svært fornøyd med at mediehuset har fått en ny ledergruppe på plass.

--Dette er veldig sterke signeringer. Både Erik og Vidar er svært rutinerte pressefolk som kommer til å bidra godt. Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass så solide folk i sentrale funksjoner i mediehuset, sier Eliassen.

Brenli og Kristensen tiltrer sine nye roller 1. oktober.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS