Elektro Team er 20 år
Elektro Team, 20 år! (Foto: Facebook-siden, Elektro Team)

Elektro Team er 20 år

Jubileum for Elektro Team.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 28.08.2023 09:33
Sist oppdatert : 28.08.2023 09:36

18. august 2003 ble Honningsvåg-bedriften Elektro Team stiftet. Nå har bedriften markert 20-årsjubileum med blant annet kake og fest for de ansatte. 

--Vi var noen som den gang jobbet i Dyrstad Elektriske som startet Elektro Team. Så vidt jeg husker kjørte vi rundt i Honningsvåg og la lapper i postkassen til folk for å få arbeid og markedsfører at det var kommet en ny elektrobedrift, sier Trond Ingemann, daglig leder i Elektro Team, til Radio Nordkapp. 

I dag er det 16 ansatte og firmaet jobber også utenfor Nordkapp. 

--Det er vel snart ikke en flyplass i Nord-Norge vi ikke har vært på. Det er fra Helgeland i sør til Kirkenes i øst, sier Ingemann. 

Etter hvert startet de også opp en egen rørlegger-bedrift, Rør Team. 

--Det at vi har elektrolinja i Honningsvåg gjør det enklere å få tak i fagfolk. På rørleggersiden er det mye vanskeligere fordi vi ikke har en rørleggerlinje i Honningsvåg, sier Ingemann. 

--Det har vært en enorm utvikling i elektrobransjen siden jeg startet. Heldigvis har vi mange flinke ansatte som følger med på det som skjer i bransjen, og holder seg oppdatert om det nyeste innen smarthus og andre ting. Publikum skal bare ta kontakt hvis de ønsker hjelp eller informasjon, sier Trond Ingemann. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS