Elektro Team er 20 år
Elektro Team, 20 år! (Foto: Facebook-siden, Elektro Team)

Elektro Team er 20 år

Jubileum for Elektro Team.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 28.08.2023 09:33
Sist oppdatert : 28.08.2023 09:36

18. august 2003 ble Honningsvåg-bedriften Elektro Team stiftet. Nå har bedriften markert 20-årsjubileum med blant annet kake og fest for de ansatte. 

--Vi var noen som den gang jobbet i Dyrstad Elektriske som startet Elektro Team. Så vidt jeg husker kjørte vi rundt i Honningsvåg og la lapper i postkassen til folk for å få arbeid og markedsfører at det var kommet en ny elektrobedrift, sier Trond Ingemann, daglig leder i Elektro Team, til Radio Nordkapp. 

I dag er det 16 ansatte og firmaet jobber også utenfor Nordkapp. 

--Det er vel snart ikke en flyplass i Nord-Norge vi ikke har vært på. Det er fra Helgeland i sør til Kirkenes i øst, sier Ingemann. 

Etter hvert startet de også opp en egen rørlegger-bedrift, Rør Team. 

--Det at vi har elektrolinja i Honningsvåg gjør det enklere å få tak i fagfolk. På rørleggersiden er det mye vanskeligere fordi vi ikke har en rørleggerlinje i Honningsvåg, sier Ingemann. 

--Det har vært en enorm utvikling i elektrobransjen siden jeg startet. Heldigvis har vi mange flinke ansatte som følger med på det som skjer i bransjen, og holder seg oppdatert om det nyeste innen smarthus og andre ting. Publikum skal bare ta kontakt hvis de ønsker hjelp eller informasjon, sier Trond Ingemann. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS