Dybdahl: Det er magisk
Knut Eirik Dybdahl (tv), daglig leder i Arctic Race of Norway, tok imot fiskeri- og havminister på kaia søndag formiddag.

Dybdahl: Det er magisk

Daglig leder i Arctic Race of Norway er fornøyd med årets ritt.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 22.08.2023 01:30

Knut Eirik Dybdahl synes det var magisk å stå på Nordkapp-platået på søndag. 

--Å kunne stå på Nordkapp og markere tiårsjubileet der vi har gjennomført den tiende utgaven, er magisk. Det kan ikke beskrives, sier Knut Eirik Dybdahl, daglig leder for Arctic Race of Norway, til Radio Nordkapp. 

--Vi kjenner råheta, vi ser den fantastiske naturen. Været har kommet og gått, men vi har gjennomført på en god måte. Det er ingen plasser bedre enn Nordkapp-platået, sier Dybdahl.

--Jeg synes det er helt fantastisk. Jeg har fulgt med på rittet helt siden starten for ti år siden. Har vært her i hele dag på Nordkapp på tiårsjubileet og det har vært fantastisk, sier fiskeri- og havminisiter Bjørnar Skjæran (Ap). 

--Det er noe med Knut Eirik og det miljøet, hva de egentlig dro i gang. Så må vi ikke glemme at det var de nordnorske fylkeskommunen som stilte opp med startkapital sammen med sponsor. Det at dette har vært et nordnorsk prosjekt som vi har samlet oss om, har betydd mye. Det sier fiskeri- og havminisiter Bjørnar Skjæran. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS