Tunnelmarsjen
Tunnelmarsj gjennom den nye Skarvbergtunnelen.

Tunnelmarsjen

En ny opplevelse for alle marsjdeltakerne.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 22.05.2023 09:40
Sist oppdatert : 22.05.2023 11:33

!Lars Johansen, Kistrand og Olderfjord Idretts- og Bygdelag. Det var meget god oppslutning om marsjen gjennom den nye Skarvbergtunnelen søndag ettermiddag. Noen av deltakerne kom fra Tromsø. Det var 190 deltakere, og en arrangørstab på 12 personer. 

--Det var Jan Oskar Walsøe som hadde ideen om at vi skulle arrangere en marsj i den den nye Skarvbergtunnelen. Vi kontaktet vegvesenet og fikk lov. Så har vi ventet på at tunnelen skulle bli ferdig, og nå er det endelig klart for marsj og offisiell åpning på fredag. Det sier Lars Johansen i Kistrand og Olderfjord Idretts- og Bygdelag. 

--Det var en flott tunnel. De som har bygd den har virkelig kunnet sitt fag, sier marsjdeltaker Magne Johansen fra Alta. 

 

!Keth Wahlgren og Susanna Backholmferdig med marsjen og fått sin medalje

--Det var en veldig flott tur. Jeg anbefaler andre å gå igjennom den nye tunnelen, sier Kate Wahlgren.

Fredag klokken 12 kommer samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) til Skarvbergvika for å klippe snora. På grunn av mangel på parkeringsplassen, ber vegvesenet alle som vil være med på åpningen om å parkere i Olderfjord; så er det satt opp busser fra Olderfjord til Skarvbergvika. Når åpningen er over, er det buss tilbake. Det er servering av kaffe og kaker ved Olderfjord Turistsenter etter seremonien. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS