Få bedre oversikt over barnas aktiviteter på nett med en skjermtid app
Få bedre oversikt over barnas aktiviteter på nett med en skjermtid app

Få bedre oversikt over barnas aktiviteter på nett med en skjermtid app

Topp 5 Beste Foreldrekontroll Appene For Familien Din
Riks
Publisert : 09.04.2023 15:40
Sist oppdatert : 14.08.2023 20:37

Vi har fisket litt rundt for å finne de topp rangerte appene som holder barna dine trygge når de surfer nettet og som samtidig gir deg oversikt over nøyaktig hva de finner seg i på nettet. Ser du en passende foreldrekontroll app, finner du kanskje en i listen vår nedenfor.

 

1.mSpy – Best i Test

mSpy er vår mest anbefalte foreldrekontroll iPhone app

mSpy er vår mest anbefalte foreldrekontroll iPhone app. Men den er også godt egnet til Android-telefoner, og følgende funksjoner er grunnen til at mspy skiller seg ut blant andre foreldrekontroll-apper.

  • Meldingsovervåkning – se hvem barna dine sender meldinger til og mottar meldinger fra, samt les meldinger;
  • Telefonsamtale-overvåkning – lytt på innkommende og utgående telefonsamtaler;
  • GPS-sporing – ha oversikt over hvilke steder barna dine befinner seg til enhver tid;
  • Geogjerde – følg med på bevegelsene til barna dine;
  • Skjermopptak – se aktivitetene til barna dine på nett.

 

2.Eyezy – Hold Øye med Nære og Kjære til Enhver Tid

Du slipper å bekymre deg for sikkerheten til barna dine når de surfer nettet med Eyezy. Denne appen er nok en foreldrekontroll mobil app som gjør at du kan spionere på barnas aktiviteter på nett uten å bli oppdaget.

Få tilgang til passord, spor søkeord, sperr nettsider, og overvåk interaksjoner på sosiale medier med funksjoner som en «keylogger», søkeord-sporing, nettside-sperrer, og sosiale nettverk-overvåkning.

Benytt deg også av funksjoner som «plans breaker»-funksjonen (avtale avlysning) som gjør det mulig for deg å finne ut om planer du ikke har godkjent.

 

3.Qustodio – Foreldrekontroll på Både Android og iPhone

Qustodio er ditt svar på en alt-i-ett foreldrekontroll app Android mobiler kan ferdes godt med. Selv er appen også egnet til bruk på iPhone-telefoner.

Nærmere 4 millioner brukere bruker appen til å overvåke aktivitetene til barna deres på nett og har bare gode ting å si om den.

Med Qustodio kan du filtrere nettsider, sette tidsgrenser, blokkere apper, og mer.

 

4.Family Time

Med Family Time kan du sette grenser på hvor mye tid barna tilbringer på nettet og ulike apper på både dagtid og om nettene. Dessuten kan du kontrollere når barna tar pause fra nettet og apper slik at de kan fokusere på å gjøre lekser eller husarbeid.

 

5.Norton Family

Norton Family er for deg som er godt kjent med Norton og som ønsker å forholde deg til produkter fra programvaren. Norton Family gir foreldrekontroll iPhone fra Android og vis a vis, så du behøver ikke å ha samme mobil som barna for å kunne kontrollere aktivitetene deres. Se hvilke sider de besøker, hva slags apper de bruker, og hvor mye tid de bruker på dem, og sett sunne grenser for barna dine på nett.

 

Konklusjon

Hvis du ofte stusser over hva barna dine finner på når de surfer nettet, kan du laste ned en god foreldrekontroll Android app eller en for iPhone. Vår skreddersydde liste over foreldrekontroll-apper burde hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer deg og familien din best.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS