Kun ett årsmøte i HT & IF
I 2022 fikk HT & IF 500 000 kroner til Nordkapptrappa fra Samfunnsløftet, noe avtroppende leder trekker fram foran onsdagens årsmøte. Fra venstre: Jan Morten Hansen (HT&IF) og Jens Bernhard Thomassen (Samfunnsløftet). (Arkivfoto)

Kun ett årsmøte i HT & IF

Mens det tidligere har vært årsmøtet i fotballgruppa, håndballgruppa, turngruppa, revygruppa og HT & IF Allianse, er det nå kun ett årsmøte i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.03.2023 17:30

Mens det tidligere var årsmøter i gruppene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening før årsmøtet i hovedstyret, er årsmøtene erstattet av medlemsmøter. 

Jan Morten Hansen, avtroppende leder, forteller at dette er ett av resultatene i klubbutviklingsprosessen idrettslaget gjennomfører. Hansen håper endringen skal medføre større oppslutning om årsmøtet. I fjor var det godt oppmøte på årsmøtet, ifølge Hansen. Han håper medlemmene finner veien til Corner onsdag kveld. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening har lagt bak seg et år med stor aktivitet. Nordkapptrappa, sommersprell og HT & IF-dagen i festivaluka, er tre av tiltakene lederen trekker frem foran årsmøtet. 

--Det som kanskje preger årsmeldingen er at det er blitt dyrere å drive klubb for HT & IF. Kostnadene har gått opp, noe vi merker som klubb, sier Jan Morten Hansen til Radio Nordkapp. 

Hansen har takket nei til gjenvalg som leder i idrettslaget. Årsaken er at han er nominert som ordførerkandidat for Nordkapp Arbeiderparti, og trenger tid til å drive med politikk. 

Valgkomiteen har innstilt Ruben Alseth som ny leder. 








Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS