NettiNord med informasjon om nettfaktura for februar
Administrasjonsbygget til Repvåg Kraftlag, NettiNord, i Honningsvåg. (Arkivfoto)

NettiNord med informasjon om nettfaktura for februar

Informasjon fra NettiNord om faktura for februar 2023.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.03.2023 13:10
Sist oppdatert : 11.03.2023 15:13

Fredag sendte NettiNord ut en SMS til kunder i forsyningsområdet. 

SMSen fra NettiNord: 
««Kjære nettkunde. Vi har dessverre kommet i skade for å feilaktig kreditere fakturaer for februar i vårt fakturasystem. 
Det betyr at alle kunder som ikke er på gjennomfakturering via en kraftleverandør vil motta en kreditnota og en ny faktura som mest sannsynlig er lik den første fakturaen som ble sendt ut, men det er den SISTE fakturaen som skal betales. Vi beklager for de ulemper dette medfører. Mvh Nettinord»

Fakturaene for februar ble produsert på tirsdag den 7. mars og sendt ut, mange mottok den allerede onsdag og torsdag med forfall 22.03.2023. 

Når denne produksjonen ble feilaktig kreditert i sin helhet, betyr det at NettiNord måtte fakturere på nytt og da er det altså tre fakturaer totalt som er sendt ut: 
En faktura med forfall 22.03.23, så en kreditnota med samme beløp med forfall den 30.03.23, samt en ny faktura med samme beløp med forfall 30.03.23.

Dette gjelder bare kundene som kun får nettleie fra NettiNord, og de som får faktura på nettleie og leveringsplikt-tariff fra NettiNord.

Mange av NettiNord-kundene har Ishavskraft, Hammerfest Energi Kraftomsetning eller Polarkraft som kraftleverandør, og får både nett- og kraft på samme faktura, og er såkalt gjennomfakturert via sin kraftleverandør. Disse kundene vil ikke merke noe til dette. De får kun en faktura med forfall 22.03.2023. 

NettiNord beklager det inntrufne og de ulemper dette medfører for kundene. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS