Hurtigruten utvider samarbeidet med lokalt næringsliv
«Trollfjord» ved kai i Honningsvåg. (Arkivfoto)

Hurtigruten utvider samarbeidet med lokalt næringsliv

Hurtigruten har inngått avtale med bedrifter i Honningsvåg.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 06.03.2023 17:30

I år relanserer Hurtigruten den historiske Svalbardekspressen fra Bergen til Svalbard som seiler fra mai til september. 

«Trollfjord» vil for første gang anløpe Honningsvåg som Svalbardekspressen den 8. juni. Nordkappekspressen fra Oslo til Nordkapp vil seile fra september til mai, med det første anløpet i Honningsvåg den 1. oktober. 

Hurtigruten utvider samarbeidet med lokalt næringsliv i Honningsvåg for å tilby gjester unike opplevelser. Hurtigruten skal blant annet samarbeide med Arctic Guide Service, Perleporten Kulturhus og Destinasjon 71° Nord.

--Når vi skal vise fram det beste av Honningsvåg til internasjonale gjester, er vi helt avhengige av gode lokale samarbeidspartnere. Det har vi fått med disse partnerne, som sammen med mannskapet på «Trollfjord» vil gi reisende fra hele verden en autentisk opplevelse av regionen. Det sier Bjørn Christer Lemcke i Hurtigruten til Radio Nordkapp.

Hver 14 dag i sommerhalvåret skal Svalbardekspressen ankomme Honningsvåg med liggetid fra klokken 10 til 18. Annenhver uke i vinterhalvåret skal Nordkappekspressen komme til Honningsvåg med liggetid fra klokken 08 til 18. Det er «Trollfjord» som skal gjennomføre begge cruisene. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS