Vi som rule Turn
Niendetrinnet, Honningsvåg skole.

Vi som rule Turn

Onsdag var det revyforestillinger i Honningsvåg, skolerevyen 2023.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 02.03.2023 13:30

Onsdag var det klart for revyen på Turn til niendetrinnet ved Honningsvåg skole. 

Det var 37 elever som virkelig svingte seg til de store høyder 1. mars 2023. Om formiddagen var det forestilling for de andre elevene ved Honningsvåg skole. Om kvelden var det forestilling åpen for alle. 

Det hele startet med at vi møtte djevelen; han var så redd for anmerkning og melding hjem, at han nesten ikke turte å sette i gang forestillingen. Det hele gikk over til en fengende åpningslåt der vi fikk møte alle de 37 håpefulle. 

Lærere, fotballfans, cupfinale og Abba, var bare noen av alle de tingene elevene hadde fått med seg og skrevet om. Det var overraskende vendinger og poeng. 

Det var et meget variert program med samisk sang, klassens eget band, og om at det er altfor lite å gjøre for ungdommer i Honningsvåg. Det var flotte dansenummer med akrobatikk.

Vi fikk også være tilstede når ordføreren fikk besøk av Tesla-gründeren som ville ha hele Magerøyas befolkning med seg til planeten Mars, fordi landskapet på øya ligner det som er på Mars. 

På melodien han Edvard har brukt på «Folkan vårs telbake» på showscenen, framførte elevene kravet om at de vil ha vaffelsalget tilbake med det samme. 

Dette var en revygjeng som virkelig koste seg på scenen og ga alt. Takk for skolerevyen. Dere levde opp til navnet på revyen, «Vi som rule Turn». 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS