Offentliggjør vinnerne på torsdag
Nøden Pub på søndag. (Foto: Tom Ørjan Vian, Facebook.com)

Offentliggjør vinnerne på torsdag

Mange Nordkapp-supportere er med i trekningen.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 01.03.2023 16:00

For å trekke publikum til norske puber på søndag under ligacupfinalen mellom Manchester United og Newcastle, ble det lokket med kampbilletter til Old Trafford.

Uteliv i Nordkapp var nysgjerrig på om det var vinnere fra Nordkapp og tok kontakt med den nasjonale supporterklubben til Manchester United. Svaret er at trekningen er foretatt og blir offentliggjort i en sending på United.no på torsdag.

På forhånd lovet den nasjonale supporterklubben 25 vinnere i Norge som får to billetter hver. Forutsetningen for antallet er at minst 15 lokallag av Manchester Uniteds supporterklubb sender inn en liste med minst ti besøkende.  Det skal være maksimalt to vinnere fra samme lokalavdeling, noe som betyr at det er ganske store vinnersjanse.

Rekord 
I Honningsvåg var Nøden Pub fylt med supportere på søndag, flest med Manchester United som favorittklubben. Det ble årsrekord for tippekonkurransen med 31 deltakere. Manchester United vant 2-0. Jørn Andreassen., Geir Olsen, Alma Victoria Taaje, Mathias Hansen, Elisabeth Hansen og Martin Kåven tippet riktig resultat.

Per Roar Nilsen i Nordkapp Premier League Supporter´s er veldig godt fornøyd med oppmøtet. Han forteller om en artig søndag for mange supportere. 

Mange av Nøden Pub-gjestene står på listen om å vinne billetter til Old Trafford. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS