Medlemmer i Nordkapp kan vinne billetter til Old Trafford
Nordkapp Premier League Supporter´s har tippekonkurranse på søndag, et arrangement der det er mulig å vinne billetter til Old Trafford. (Illustrasjonsfoto)

Medlemmer i Nordkapp kan vinne billetter til Old Trafford

Den nasjonale supporterklubben til Manchester United ønsker mange gjester på pubene under ligacupfinalen.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.02.2023 12:00

For å trekke publikum til norske puber på søndag under ligacupfinalen mellom Manchester United og Newcastle, blir det delt ut kampbilletter til Old Trafford. 

Manchester United-supportere i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s, vil at medlemmer i Nordkapp skal kunne vinne billetter. Ligacupfinalen er satt opp som konkurransekamp hos Nøden Pub søndag ettermiddag. 

Det er 25 vinnere i Norge som får to billetter hver. Forutsetningen for antallet er at minst 15 lokallag av Manchester Uniteds supporterklubb sender inn en liste med minst ti besøkende. 

--Alle medlemmene i Nordkapp kan vinne billetter. Det er billetter om kan brukes for eksempel til neste sesong, sier Alf-Emil Nyvoll i Nordkapp-klubben til Radio Nordkapp. 

Det skal være maksimalt to vinnere fra samme lokalavdeling, noe som betyr at det er ganske store vinnersjanser, ifølge Nyvoll. 

Det er ingen garanti for at Nordkapp-medlemmer vinner billetter, men uten oppmøte er man sjanseløs. 

Manchester United-supportere i Nordkapp gleder seg til ligacupfinalen, og håper mange fra Nordkapp Premier League Supporter´s ønsker å se finalen. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS