All post i Norge via Lørenskog
Pakker hos Extra Honningsvåg, Post i butikk i Nordkapp. (Arkivfoto: Facebook-siden til Extra Honningsvåg)

All post i Norge via Lørenskog

Rundtur av en annen verden for post sendt med Posten Norge.
Riks
Raymond Elde
Publisert : 26.02.2023 09:00

Fra mars måned vil all post gå til Lørenskog for sortering. 

Det betyr at hvis du sender noe i posten internt i Honningsvåg, blir det først sendt til Østlandsterminalen for sortering før det kommer tilbake til Honningsvåg og kjøres ut til mottakeren. 

Fra og med 6. mars i år frakter Posten Norge absolutt alle småpakker og brev med bil, tog eller fly inn til denne hallen, uansett om posten egentlig skal lenger nord eller på tvers av landet. Også om brevet du sender skal til naboens postkasse i veien like ved der du bor, må den først reise til Lørenskog; for å bli sortert, for så å sendes tilbake.

--Posten selv kaller dette effektivisering, ifølge Nordlys

Om du i Kirkenes og skal sende en brukt skibukse du har solgt på Finn.no til en kjøper i Vadsø, skjer det gjennom en rundtur av en annen verden. Buksepakken går da gjerne med trailer fra Kirkenes til Tromsø, lempes på et fly til Oslo, videre med bil fra flyplassen til Lørenskog hvor den sorteres og klargjøres for ruta til postbudet, for så å fraktes med bil tilbake til flyplassen, videre tilbake med fly til Tromsø for å lempes over i en bil og kjøres til Vadsø hvor postbudet plukker den opp.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS