Spenningsroman der handlingen er lagt til Finnmark
Monika Steinholm med boka «Mange løgner små». (Foto fra Facebooksiden til Hermetikken Kulturnæringshage)

Spenningsroman der handlingen er lagt til Finnmark

I Finnmark ligger mye til rette for spenning og krim, ifølge forfatter Monika Steinholm.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 23.02.2023 17:30

Onsdag ble spenningsromanen «Mange løgner små» lansert, av Monika Steinholm i Tromsø. «Mange løgner små» foregår i en fiktiv bygd i Finnmark. 

Litt om spenningsromene «Mange løgner små»:
«Under en vinterstorm for fem år siden forsvant en kvinne sporløst ute i havgapet. Ett år senere ble hun erklært død. Hva skjedde egentlig med Linnéa? Oslo-jenta Ingrid ser frem til ferie under nordlyset med kjæresten Robert, men allerede på ferga over fra fastlandet, blir det tydelig at ikke alle er glade for besøket.» 

Monika Steinholm er født i 1983, bor i Tromsø. Hun har tatt et toårig forfatterstudium ved Universitetet i Tromsø. Hun jobber deltid ved ARK Bokhandel, ved siden av å skrive. Hun har gitt ut en rekke barne- og ungdomsbøker. 

--Jeg begynte å skrive allerede da jeg gikk på barneskolen og laget mine egne historier av det jeg så på TV, sier Monika Steinholm til Radio Nordkapp.

--Nord-Norge og i hvert fall Finnmark egner seg til spenningsromaner og krim. Her er det mørketid, uvær, stengte veger og innstilte båter. Alt ligger til rette for spenning, sier Steinholm.


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS