Tante Grusom i Lakselv og Honningsvåg
Tante Grusom. (Foto: Knut Aaserud)

Tante Grusom i Lakselv og Honningsvåg

Det er teater i Finnmark, teaterforestillinger i blant annet Lakselv og Honningsvåg.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 03.02.2023 13:30

Hålogaland Teater er på turné med forestillingen Tante Grusom i Nordland, og Troms og Finnmark i perioden 31. januar til 19. februar. Fredag er det forestilling i Lakselv, mens mandag står Honningsvåg for tur. 

--Dette er en forestilling som passer for alle fra om lag åtte år og oppover. Vi er fire skuespillere som reiser rundt, pluss en like stor stab med teknikere. Vi hadde norgespremiere i Kirkenes på tirsdag og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Dette er en teaterforestilling du sent vil glemme, sier Kine Eliassen, én av skuespillerne, til Radio Nordkapp. 

På Saxby Hall våkner Stella opp fra koma og husker ingenting av bilulykken som drepte foreldrene hennes. Hun er nå enearving av Saxby herregård. Det er imidlertid en annen som vil slå kloa i herregården, nemlig hennes grusomme tante Alberta. Sammen med sin bayerske ugle og med en rekke skitne triks forsøker hun med all sin makt å forhindre at Stella arver gården. Heldigvis får Stella hjelp fra overraskende hold, og sammen sørger de for at tante Alberta får større og mer bisarre utfordringer enn hun hadde forestilt seg.

Fredag 3. februar er det forestilling i Lakselv, 4. februar i Hammerfest, 6. februar Honningsvåg og 7. februar i Alta. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS