Førpremiere på «Ellos Eatnu - La elva leve»
La Elva Leve, Ella Marie Haetta Isaksen (Ester). (Foto: Filmweb.no)

Førpremiere på «Ellos Eatnu - La elva leve»

Førpremiere hos Nordkapp kino, et samarbeid mellom Nordkapp Filmfestival og Sunshine Winter Festival.
Sunshine Winter Festival
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 19.01.2023 09:01
Sist oppdatert : 19.01.2023 09:05

Samarbeid mellom Sunshine Winter Festival og Nordkapp Filmfestival, et samarbeid som gir befolkningen i Nordkapp muligheter til å se filmene «Nøff» og «Ellos Eatnu - La elva leve» før publikum i resten av landet.  

«Nøff» er en familiefilm som har norgespremiere 27. januar. Samarbeidet i Nordkapp betyr at filmen vises hos Nordkapp kino søndag ettermiddag.  

Filmen «Ellos Eatnu - La elva leve» åpnet Tromsø Internasjonale Filmfestival denne uken og har ordinær kinopremiere 3. februar. Nordkapp Filmfestival hadde ansvaret for den tekniske gjennomføringen av den første og mye omtalte visningen på filmen i Masi i forrige uke. Teknikerne Roald Andersen og Erik Lingjærde var i Masi med den nye laserprosjektoren og lydanlegg som Nordkapp Filmfestival har investert i. Det er førpremiere på filmen i Honningsvåg søndag kveld.  

--I tillegg blir det slipp og visning av årets filmfestival plakat for Nordkapp Filmfestival. Plakaten blir presentert i forkant av filmvisningen, og et begrenset antall plakater blir lagt ut for salg, ifølge pressemeldingen.  


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS