Skal utvikle løsninger for fremtidens helsevesen
En av løsningene som ble presentert på innovasjonscamp i regi av Ungt Entreprenørskap og UiT. Fra venstre: Stine Malm Nilsen, Mimi Ravnåsen (studenter), Liv Brandvoll (daglig leder Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark), rektor Dag Rune Olsen (UiT), Ildri Jørgensen (prosjektleder Ungt Entreprenørskap), Margit Almendingen (student). (Foto: Jørn Berger-Nyvoll/UiT)

Skal utvikle løsninger for fremtidens helsevesen

Ungt Entreprenørskap er veldig fornøyd med å få UiT med på laget, ifølge Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.01.2023 21:45

UiT Norges arktiske universitet og Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark har inngått en overordnet institusjonsavtale. Det første samarbeidsprosjektet er en innovasjonscamp for sykepleiestudenter for å utvikle løsninger for fremtidens helsevesen.

Innovasjonscampen ble testet ut som et frivillig tilbud for sykepleiestudenter i 2022, og etter svært gode tilbakemeldinger er den nå en obligatorisk del av et emne i sykepleiefaglig ledelse som studentene tar det siste året på sykepleieutdanningen.

Studentene får øvd seg i kreativitet, nyskaping og presentasjonsteknikk, og jobber med reelle problemstillinger utarbeidet av KS, Tromsø kommune og UiT. Denne uken ble noen av prosjektene presentert for Dag Rune Olsen, rektor ved UiT, og Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark, ifølge en pressemelding. 

Samarbeidsavtalen gjelder ut 2025, og partene kan forlenge avtalen. 

 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS