Bevilget penger til Ungt Entreprenørskap
Bjarne Rohde, fylkesråd for kunnskap og integrering. (Arkivfoto)

Bevilget penger til Ungt Entreprenørskap

Bjarne Rohde, fylkesråd for kunnskap og integrering, er glad for at fylkeskommunen prioriterer Ungt Entreprenørskap i budsjettet.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.12.2022 01:30

Troms og Finnmark fylkeskommune bevilget 4,6 millioner til Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark i 2023.

--Vi er glade for å prioritere Ungt Entreprenørskap i budsjettet for 2023, sier fylkesråd for nærings, plan og miljø, Karin Eriksen (Sp), og fylkesråd for kunnskap og integrering, Bjarne Rohde (SV).

Fylkeskommunen er samarbeidspartner til Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark. Organisasjonen har vært en brobygger mellom skole og arbeidsliv i 25 år.

--Ungt Entreprenørskap spiller en viktig rolle i skjæringsfeltet mellom utdanning og yrkesliv. Den gode jobben de gjør betyr mye både for barn og unge og for innovasjon og utviklingen i regionen, sier Eriksen. 

Som skoleeier har fylkeskommunen et tett samarbeid med Ungt Entreprenørskap på de videregående skolene i Troms og Finnmark.

--Det er fantastisk gledelig at Troms og Finnmark Fylkeskommune prioriterer en fortsatt satsning på det som er fremtiden for Troms og Finnmark; barn og unge. Takket være vårt samarbeid med fylkeskommunen sikrer vi at flest mulig av elevene i Troms og Finnmark får praktisk læring og kompetanse til å bygge det nye nord, sier Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark, i en pressemelding. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS