A-krimsenteret ønsker tips fra næringslivet
Magnus Nilsen, leder av A-krimsenteret under julebordseminaret, torsdag kveld.

A-krimsenteret ønsker tips fra næringslivet

A-krimsenteret er i drift og senteret ønsker tips fra næringslivet i Finnmark.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 06.12.2022 17:30
Sist oppdatert : 06.12.2022 20:12

A-krimsenteret er avhengig av informasjon fra det seriøse næringslivet for å lykkes i jobben med å stoppe verstingene. Det sa lederen i A-krimsenteret i Finnmark under julebordseminaret til Nordkappregionen Næringshage. 

--Skal vi gjøre en jobb, er vi avhengige av tips fra hele Finnmark. Det blir helt galt hvis et firma som følger loven blir utkonkurrert av et firma som verken betaler moms eller skatt. Da vil den seriøse delen av arbeidslivet forsvinne, og det er det ingen som ønsker. Det sier Magnus Nilsen, leder av A-krimsenteret i Finnmark, til Radio Nordkapp. 

A-krimsenteret i Finnmark har 18 ansatte i Alta, og består av medarbeidere fra Arbeidstilsynet, Skatteetaten, politiet og NAV-kontroll. I løpet av desember vil alt være på plass i felles lokaler. 

--Nå er lovverket på plass etter mange år slik at det er mulig for statsetatene å dele informasjon med hverandre. Vi ser jo at det er mangel på fagfolk i mange bransjer. Da kan de utenlandske bemanningsbyråene bli litt for kreative, så det er noe av det vi skal følge med på, sier Nilsen.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS