Mål i vindmølleparken
Fra venstre: Arctic Race of Norway-ambassadør, Thor Hushovd, Måsøy-ordfører Bernt Sjursen holder sammenlagt trofeet som deles ut på Nordkapp 20. august, og daglig leder i Knut Eirik Dybdal.

Mål i vindmølleparken

Ordføreren mener Arctic Race of Norway til Havøysund, er stort for lokalsamfunnet.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 01.12.2022 17:30

Lørdag 19. august skal verdenseliten sykle i mål under vindmøllene i Havøysund. Den fjerde etappen er på 167 kilometer fra Hammerfest til Havøysund. 

--Jeg har i flere år bedt Arctic Race of Norway legge en etappe langs den nasjonale turistvegen til Havøysund og neste år skjer dette. Det er helt fantastisk, sier ordfører Bernth R. Sjursen (Ap) til Radio Nordkapp. !Løypeprofilen til Havøysund.

--Vi er allerede så smått i gang med planlegging av det som skal skje her neste år. Vi har et rikt idrett-, musikk- og foreningsliv i Måsøy. Folk er flink til å stille opp når det skjer noe og dette blir jo større enn både 17. mai og festivaler til sammen, sier Sjursen. 

--Arctic Race of Norway har vist at Nord-Norge kan arrangere internasjonale idrettsarrangement. Det blir også alpint-VM i Narvik en gang i fremtiden, sier Sjursen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS