Mikkola: Oppfordret Idar Jensen til å søke
Tor Mikkola, varaordfører i Nordkapp. (Arkivfoto)

Mikkola: Oppfordret Idar Jensen til å søke

Tor Mikkola håper Nordkapp kommune har kommunedirektør på plass 1. januar 2023 når Trond Lesjø etter planen skal slutte.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.11.2022 13:30

Tor Mikkola (Sp), varaordfører i Nordkapp, forteller at Idar Jensen (62) var en av personene som ble oppfordret til å søke på stillingen som kommunedirektør i Nordkapp. 

Da søknadsfristen gikk ut 14. november var Idar Jensen eneste søker på sjefsstillingen i Nordkapp kommune. 

Mikkola er glad for at kommunen har fått en lokal søker til stillingen, men skulle gjerne sett at det var større interesse for å bli kommunedirektør i Nordkapp. Mikkola tror det er mange årsaker til at det er få søkere til toppjobben i kommunen, men han legger til at det er en utfordring for kommuner å rekruttere kommunedirektører. 

--Prosessen videre er at vi skal få Idar inn til jobbintervju, for å se om vi matcher; om han ønsker jobben og om vi finner han egnet. Vi har allerede hatt en samtale med Idar før søknadsrunden, sier varaordfører Tor Mikkola til Radio Nordkapp. 

Mikkola sier at de kjenner Idar Jensen fra før og vet han er en robust person.  Mikkola håper Nordkapp kommune har ny kommunedirektør på plass 1. januar 2023. 

Felles forståelse 
Idar Jensen ser frem til jobbintervjuet da Radio Nordkapp snakket med han onsdag formiddag. 

--Det er en vei å gå, komme frem til en felles forståelse om hva vi ønsker og om vi blir enige. Det sier Idar Jensen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS