Tre personer tippet riktig sluttresultat
Per Roar Nilsen og Kurt Ulriksen, to av personene i fotballmiljøet som har tatt initiativet til en økonomisk samarbeidsavtale mellom supporterklubben og Uteliv i Nordkapp. (Arkivfoto)

Tre personer tippet riktig sluttresultat

Nordkapp Premier League Supporter´s har hatt aktivitet i Nordkapp i flere tiår, og Per Roar Nilsen og Kurt Ulriksen har alltid vært med.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.10.2022 11:00

I helgen var det igjen visning av kamper fra Premier League i Nordkapp. Gjennom et samarbeid mellom Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s er det offentlig visning av fotballkamper. 
 
Nordkapp Premier League Supporter´s arrangerer tippekonkurranse. I helgen var det tre konkurransekamper, to kamper på lørdag og én kamp på søndag. Det var til sammen tre personer som gjettet riktig sluttresultat i helgen. 
 
Thomas Øverli Hansen og John Gunnar Broks tippet riktig da Arsenal slo Tottenham 3-1, mens Per Roar Nilsen fikk rett i 3-3 kampen mellom Liverpool – Brighton. Ingen traff på tipping søndag ettermiddag i kampen Manchester City – Manchester United. 

Konkurransesiden 
Nordkapp Premier League Supporter´s har ikke fastsatt reglene for tippekonkurransen. Det blir gjort etter årsmøtet til helgen. Inntil regelverket er på plass, er det ikke en nettside med informasjon om tippekonkurransen.


Annonse:
https://www.facebook.com/honningsvagmusikkforening


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS