Generasjonsskifte i Turnrevyen
Turnrevyen 2019, den siste revyforestillingen på Turn i regi av Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Generasjonsskifte i Turnrevyen

Sharon Fjellvang vil ha mange med i Turnrevyen.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 30.09.2022 17:30

Etter to år med pandemi og smitteverntiltak, ligger alt til rette for revy- og showforestillinger i Nordkapp i romjula. 

Turnrevyen, Nordvågrevyen og Musikkshowet i 2020 og 2021 ble avlyst på grunn av pandemien. I Turnrevyen er det nå et generasjonsskifte, et skifte som startet før pandemien. 

--Vi mangler folk og pandemien har ikke hjulpet på med rekruttering. Dessverre blir vi mindre og mindre. Det har vært et generasjonsskifte i revyen. Vi er avhengige av folk som vil være med, sier Sharon Fjellvang, leder i revygruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, til Radio Nordkapp. 

Fjellvang sier Turnrevyen vil ha tak i personer til mange ulike oppgaver, fra skrivearbeid til scenemedarbeidere. Hun er sikker på at det blir turnrevy i romjula, men rekruttering av nye medlemmer er uansett viktig. 

Revygruppa har innkalt til åpent møte på søndag, en start på årets revyarbeid i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. Alle er velkomne på møtet. 

--Det er ingen binding, bare veldig hyggelig om folk kommer innom for å ta en prat, sier Fjellvang som mener alle som har lyst kan være med i Turnrevyen. 

Revy- og showforestillingene i Nordkapp er viktige økonomiske bidrag til foreningene. Inntektene fra Turnrevyen kommer gruppene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening til gode. 


Annonse:
https://www.facebook.com/honningsvagmusikkforening


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS