Hovedutvalget: Kjøp inn lekeapparater til barnehagene
Fra venstre: Anita Elin Ingebrigtsen (SV), Stine-Mari Strifeldt (Ap), Rigmor Richardsen (kommunalleder) og Heidi Holmgren (Sp).

Hovedutvalget: Kjøp inn lekeapparater til barnehagene

Lekeapparater ved barnehagene i Nordkapp var sak i Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, et møte avholdt onsdag formiddag.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 23.09.2022 05:30

Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, ber om at det så raskt som mulig blir kjøpt inn lekeapparater til alle barnehagene. 

Kommunestyret satte av midler til uteområdet i Seppoladalen, men ingen ting er kjøpt inn fordi prosjektet er ikke ferdig-prosjektert. 

Kommunestyret vedtok i desember å bevilge penger til uteområdene ved Nordvågen barnehage og Skårungen barnehage.

--Avsatte midler til Nordkapp barnehage, kroner 618 000, gjøres tilgjengelig for konkrete innkjøp fra høsten 2022. Dersom det blir en større opparbeidelse av uteområdet senere, vil disse lekeapparatene kunne gjenbrukes. Det heter det i vedtaket fra Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur. 

--Prosjektet Nordvågen barnehagen og Skårungen barnehage er finansiert med 1,4 millioner. Avsatte midler gjøres tilgjengelig for innkjøp av lekestativ og uteleker fra høsten 2022, har utvalget vedtatt enstemmig.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS