Årsmøte i supporterklubben
En av mange kamper Uteliv i Nordkapp har vist for supportere i Nordkapp. (Arkivfoto)

Årsmøte i supporterklubben

Interimsstyret i supporterklubben har innkalt til årsmøte.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.09.2022 01:30

Nordkapp Premier League Supporter´s, supporterklubben for engelsk fotball i Nordkapp, er i gang med prosessen for å bli en forening. 
 
På medlemsmøtet 31. august ble foreningen stiftet, og det ble valgt et interimsstyre. Nå har interimsstyret innkalt til årsmøte, et årsmøte som blir avholdt lørdag 8. oktober. 
 
Ettersom dette er en ny forening, er det nye saker for fotballsupporterne; alt fra å bestemme nivået på medlemskontingenten til vedtekter. 
 
Interimsstyret ønsker innspill på styremedlemmer og hvor mange representanter det skal være i styret. Det er også mulig å sende inn saker som årsmøtet skal behandle. Fristen er satt til 30. september, ifølge invitasjonen til møte. 
 
Fotball på pub 
Den viktigste årsaken til at fotballsupportere i Nordkapp ønsker en ordinær forening, er å videreføre tilbudet med fotball på pub i Nordkapp. Ettersom TV-abonnementene er kostbare, må supporterklubben bidra med penger slik at Uteliv i Nordkapp kan videreføre ordningen med offentlig visning av kampen. 
 
TV-avtale i Nordkapp vil denne sesongen koste cirka 200 000 kroner, og supporterklubben skal skaffe en del av disse pengene. 

 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS