Dette er trolig toppkandidatene til Nordkapp Høyre
Sirin Figenschou Høyen og Ruben Alseth er toppkandidater for Nordkapp Høyre ved valg 2023, ifølge forslaget fra nominasjonskomiteen.

Dette er trolig toppkandidatene til Nordkapp Høyre

Nordkapp Høyres nominasjonskomité har presentert en liten del av listeforslaget foran nominasjonsmøtet.
Valg 2023
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.09.2022 17:30

Nominasjonskomiteen i Nordkapp Høyre foreslår Sirin Figenschou Høyen som ordførerkandidat med Ruben Alseth som 2. kandidat på listen til kommunevalget neste år. 

Både Høyen og Alseth er politikere i inneværende periode for Høyre. Lars-Helge Jensen, leder av nominasjonskomiteen, mener det har vært en god prosess i komiteens valg av første- og andrekandidat. 

Jensen forteller at nominasjonskomiteen jobber videre med listeforslaget. Han ønsker kontakt med personer som vil gjøre en innsats for Høyre. 

Datoen for nominasjonsmøtet er ikke fastsatt. 

--Vi må alle bidra. Jeg kan godt fortsette å ta et ansvar for utviklingen i kommunen, sier Sirin Figenschou Høyen til Radio Nordkapp. 

--Jeg har vært kommunestyrerepresentant i tre år. Jeg har trivdes med det, og selvfølgelig gjort meg opp noen tanker underveis om dette er noe man vil fortsette med.  Jeg synes det er så interessant og lærerikt, og man skjønner litt hvordan samfunnet fungerer. Det ønsker jeg å ta en del av, sier Ruben Alseth. 

Nominasjonskomiteen består av Lars-Helge Jensen, Sharon Fjellvang og Tarald Nikolaisen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS