Har vært en gøy uke i Oslo
Innledende runde i Norway Cup, Turn – Sandviken. (Foto: Runar Nørstad)

Har vært en gøy uke i Oslo

Marcus Sivertsen gir seg på topp, etter et flott opphold i Oslo under Norway Cup.
Norway Cup
Publisert : 10.08.2022 21:59

Norway Cup-gruppa har kommet hjem fra Oslo. Tirsdag formiddag snakke Radio Nordkapp med Marcus Sivertsen, en av Turns-spillerne under fotballturneringen.

Av: Maria Walsøe 

--Norway Cup har vært veldig gøy. Vi har bygd opp en god lagmoral og spilt fotball. Det gikk bra med oss, vi tapte i kvartfinalen i B-sluttspillet, men det viktigste var at vi hadde det gøy som et lag, sier Sivertsen.

Laget har ikke bare spilt fotball på turen, men har også blant annet vært på Tusenfryd, laser tag og escape room.

--Det artigste var Tusenfryd. Det er noe man ikke får opplevd her hjemme, også leker man tøff helt til man sitter i toppen av karusellene og tisser på seg, sier Sivertsen. 

--Norway Cup har vært en helt ny opplevelse for oss alle. Vanligvis når vi drar på bussturer, så har vi på oss hodetelefoner og prøver å sove hele veien. Når vi var på Norway Cup og gikk til og fra hver av aktivitetene, var det aldri samme gruppe som gikk i lag. Det har også vært en stor aldersforskjell i gruppa, hvor yngste var født i 2009 og eldste i 2004, sier Sivertsen. 

Mange har Norway Cup som sin finale i fotballkarrieren, altså at de slutter etter turneringen, og Sivertsen kan meddele at han nå er ferdig med fotball.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS