Artistene synes befolkningen i Honningsvåg er fantastisk
Lørdag kveld i Sjøgata. (Foto: Oggasjakka/Simen Omland)

Artistene synes befolkningen i Honningsvåg er fantastisk

Oggasjakka 2022 ble fantastisk for artister og publikum.
Oggasjakka
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.08.2022 13:30

Oggasjakka har fått veldig gode tilbakemeldinger fra artister etter festivalen som ble arrangert fra onsdag til lørdag i Honningsvåg. 

Alle som opptrådte under årets festival er superfornøyde. 

--Vi får skinnsykt med tilbakemelding på hvordan folk er i Honningsvåg. Dem synes folk er så grei mot dem. Vi har artister som har vært på tur ned til Sjøgata med instrumenter og masse å bære på, så har folk stoppet og tatt dem på i biler. Artistene er i ekstase over hvor gjestfri folk i Honningsvåg er, sier festivalsjef Simen Fosse til Radio Nordkapp. 

Mange av konsertene under årets festival ble gjennomført på utescenen i Sjøgata. Været og lysforholdene i Honningsvåg ga det perfekte bakteppe for artister og publikum. Simen Fosse tror alle bildene og videoene publikum har tatt på festivalen og som spres på sosiale medier, er god Honningsvåg-reklame. 

Festivalsjefen har foreløpig ikke en fullstendig oversikt over det økonomiske etter årets festival. Alle billettene var solgt på forhånd, men det var dyre flybilletter til artistene. 

Simen Fosse har så smått begynt å planlegge Oggasjakka 2023. Han har allerede fått tilbakemeldinger fra årets artister om at de vil være med også neste år. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS