Turn videre til kvartfinalen i B-sluttspillet i Norway Cup
Burapha Priabdeesud skåret og sørget for at Turn er kvalifisert for kvartfinalen. (Foto: Alexander Eliassen)

En spennende kamp som Turn vant.
Norway Cup
Raymond Elde
Publisert : 04.08.2022 10:30

Torsdag morgen var det kamp mellom Honningsvåg – Nordstrand i åttendelsfinalen i B-sluttspillet i Norway Cup.

Nordstrand holdt på å skåre selvmål i åpningsminuttene. Turn åpnet best med å slå langt og var flere ganger innenfor sekstenmeteren til oslo-laget, uten at det ble de helt store sjansene.

Første omgang endte 0-0. Kampene i 17-årsavdelingen spiller over to ganger 30 minutter. Kampen ble spilt på Furuset.

Nordstrand hadde 2. omgangs første sjanse, men også Honningsvåg var frampå uten at det ble superfarlig. Etter 50 minutter kom kampens største sjanse da Honningsvåg fyrte av og målvakten klarerte med beinparade. To minutter før slutt hadde Turn en ny stor målsjanse, uten at det ble mål. 15 sekunder før slutt skåret Burra for Honningsvåg og sendte laget til kvartfinalen i B-sluttspillet.

Hvis ikke kampen hadde blitt avgjort etter 60 minutter, ville det blitt ekstraomganger med første målet som vinner.

Turn vant én og tapte to kamper i innledende runde, og havnet i B-sluttspillet.

Det ser ut som Øystese blir Turns motstander i kvartfinalen, på Ekebergslutta klokken 14 på torsdag.