Nilsen mener folk har endret vaner under pandemien
Marita Melsbø Nilsen og Odd-Arne Nilsen hos Corner, ett av utestedene Uteliv i Nordkapp driver i Honningsvåg. (Arkivfoto)

Nilsen mener folk har endret vaner under pandemien

Uteliv i Nordkapp bruker betydelig med ressurser på underholdning i juli måned.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 20.07.2022 21:59

Selv om det er få gjester som benytter skjenkeplassene i ukedagene i Nordkapp, satser Uteliv i Nordkapp på underholdning i sommer. 

I forrige uke var det pianoentertaineren Alfred Aronsen som besøkte Honningsvåg. Denne uken har Uteliv i Nordkapp besøk av trubaduren Kjell Mathisen. 

--Totalt sett var vi fornøyde etter den første uken med underholdning med god oppslutning hos Corner lørdag kveld. På ukedagene kunne besøket vært høyere. Vi ser at det er færre gjester ute, spesielt i ukedagene. Folk har endret vaner under pandemien. Jeg tror det vil gå tid før ting er tilbake slik det var, sier Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

Uteliv i Nordkapp bruker cirka 60 000 kroner på underholdning på to uker i juli. Summen inkluderer reiser og overnattinger, ifølge Nilsen. 

--Vi jobber med å booke mer underholdning i løpet av sommeren, men det er vanskelig å få tak i trubadurer på grunn av økt etterspørsel etter gjenåpningen av Norge. Det er mange utelivsbedrifter som bruker betydelig med ressurser for å få folk ut igjen, sier Odd-Arne Nilsen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS