Havila Capella er i rute
Havila Capella har startet turen nordover. (Arkivfoto)

Havila Capella er i rute

Havila Capella er igjen i kystruten Bergen – Kirkenes.
Havila
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 30.06.2022 01:30

Tirsdag kveld kastet Havila Capella loss i Bergen for første gang siden april, og er nå i rute langs norskekysten igjen.

I rute, klokken 20:30 tirsdag kveld, kastet Havila Capella loss på Jektevikterminalen i Bergen og satt kursen nordover på den historiske kystruten mot Kirkenes.

--Vi har vært igjennom en krevende periode med et skip ute av drift på grunn av hendelser utenfor vår kontroll. Da er det ekstra godt å se at Havila Capella igjen seiler nordover med forventningsfulle passasjerer om bord, sier Bent Martini, administrerende direktør i Havila Kystruten, i en pressemelding. 

--Om bord er det også et mannskap fulle av iver etter å vise frem vårt flotte og moderne skip, og by på fantastiske opplevelser langs vår vakre kyst, sier Martini. 

Martini kan melde om reiselystne passasjerer om bord, og plass til flere utover sommeren og høsten. 

--Grunnet usikkerheten som har de siste månedene har naturlig nok mange flyttet sin reise til Havila Castor, eller utsatt sin reise med Havila Capella. Vi har derfor noe ledig kapasitet på de første rundreisene, men bookingtallene øker gradvis utover sommeren, forklarer Martini.

--Samtidig er det svært gledelig at vi har veldig godt med bestillinger på Havila Castor gjennom sommeren og høsten. Det er mange spente norske og internasjonale gjester som skal få en minnerik opplevelse om bord på våre skip og vi har plass til flere, avslutter Martini.

Havila Capella anløper Honningsvåg havn, søndag 3. juli. 


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapparbeiderparti/


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS