Nordkapp kommunestyre har konstituert Trond Norang Lesjø som kommunedirektør
Nordkapp kommunestyre, tirsdag 28. juni.

Nordkapp kommunestyre har konstituert Trond Norang Lesjø som kommunedirektør

Trond Norang Lesjø begynner som konstituert kommunedirektør, 1. august.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.06.2022 13:30

Nordkapp kommunestyre har enstemmig konstituert Trond Norang Lesjø som kommunedirektør i perioden 1. august 2022 til 31. desember 2022. 

Vedtaket ble fattet tirsdag formiddag. 

Kommunestyret har samtidig konstituert Anne Trine Elde som kommunedirektør fram til 31. juli 2022. 

Innstillingen ble lagt fram av ansettelsesutvalget som består av Trudy Engen (SV), Tor Mikkola (Sp) og Sharon Fjellvang (H). 

Trond Norang Lesjø har vært rådmann i flere kommuner; Vågå kommune, Gausdal kommune, Østre Toten kommune og Gjøvik kommune. Han er i dag regiondirektør i KS Innlandet. Han har hatt en rekke andre verv, blant annet i Rådmannsutvalget KS sentralt, Arbeidsgiverutvalget KS sentralt, medlem av representantskapet i Kommunalbanken og KLP, og er fortsatt styremedlem i Senter for seniorpolitikk. Han tar permisjon fra stillingen som regiondirektør i KS Innlandet for å bidra i Nordkapp i fem måneder. 

Anne Trine Elde ble fungerende kommunedirektør etter Stig Kjærvik. Hun innehar også stillingen som kommunalsjef for helse, rehabilitering og omsorg. Elde ønsker avløsning som fungerende og nå konstituert kommunedirektør. 

Nordkapp kommune er i gang med prosessen med å ansette kommunedirektør som skal overta etter Trond Norang Lesjø 1. januar 2023. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS